Rafa Nadal i els tres passos per lluitar contra el melanoma

rafa nadal melanoma socorristas catalunyaFa alguns dies us parlàvem sobre el factor de protecció solar de les cremes. Avui us parlem del melanoma i de la campanya “Déjate la piel en lo importante, protégete del sol” en què l'esportista Rafa Nadal fa les tres claus i passos per aconseguir una vida al sol saludable.

Tot i que cada cop són més els espanyols que coneixen els perills de l'exposició a les radiacions solars i han decidit millorar els seus costums a l'aire lliure1, encara queda molta feina de conscienciació per endavant: el càncer cutani és el tipus de càncer més freqüent i la incidència de melanoma (el més important, no per la seva freqüència, sinó perquè és el que produeix més morts) s'està incrementant més ràpidament que qualsevol altre.

 

A través d'un gest amb la mà fent referència a 3 passos, Nadal anima a conèixer i memoritzar les tres claus per estar “ok” davant del sol. Amb la intenció d'aconseguir que el senyal de la mà es converteixi en universal, necessita els consells indispensables per deixar-se la pell

 1) Protegeix i repara la teva pell

2) Combina la fotoprotecció oral amb la tòpica

3) Revisa les teves pigues i acudeix al teu dermatòleg.

 
Més informació en aquest enllaç