Els/les Socorristes sempre alerta

socorristes catalunya alertaFa 24 anys que Aquasos es dedica al salvament i el socorrisme i la professió no deixa de sorprendre’ns.

A l’inici d'aquesta temporada 2024 una socorrista novell, en el seu primer dia i en les seves dues primeres hores dedicades a la prevenció i la vigilància dels usuaris a piscines, ha tingut la seva primera intervenció.

Un adolescent que formava part d’un grup d’alumnes que es banyaven a la piscina d’estiu del seu poble, s’ha llençat a l’aigua sense saber nadar, a la part més profunda de la piscina. La socorrista l’ha agafat de l’aigua, la remolcat fins a la vora, ha fet l’extracció de la víctima i després de les primeres actuacions per reanimar-lo... ho ha aconseguit! Seguidament ha intervingut una ambulància del SEM i ha comprovat que la víctima es trobava en condicions estables però han decidit continuar amb les exploracions a l’Hospital Universitari d’Igualada.

Volem donar les gràcies a l’equip de professionals d’Aquasos, en especial a la gran actuació que ha tingut aquesta socorrista, i volem donar a conèixer la gran tasca que realitzen aquests treballadors, vetllant pel be comú i per la seguretat de les persones.

 

Fem extensiva també la felicitació que hem rebut per part de l’ajuntament i agraïm a tothom que fa possible que puguem desenvolupar les tasques de salvament i socorrisme de forma eficient. Gràcies a tots !!