El color del banyador dels teus fills importa més del que creus

nen piscina color banyador socorristaÉs fonamental per a tothom, però sobretot per als pares de nens petits, extremar les precaucions a l'aigua i a l'hora d'escollir el banyador més adequat.

En aquest aspecte hi ha un factor poc conegut que has de tenir en compte quan vagis amb nens a la piscina o a la platja. El color dels banyadors.

Alive Solutions , una organització especialitzada en seguretat a l'aigua, va realitzar un estudi a l'any 2020 per comprovar com de visibles són els banyadors de diferents colors en piscines de fons clar, piscines de fons fosc i llacs.

“Amb aquesta informació com a context, vam començar a mirar banyadors per als nostres fills i ens vam adonar que molts pares compren als seus fills uns banyadors molt bonics i moderns, però que farien que els seus fills desapareguessin de seguida sota l'aigua”, expliquen.

Els colors de neó són els que millor contrast van oferir tant a piscines com a llacs.

A les piscines de fons clar, el rosa i el taronja neó van ser els que més van destacar, mentre que els banyadors de color blanc i blau clar van ser els que menys van ressaltar. Els colors foscos com el porpra i el negre es veien bé, però no són recomanables, ja que es poden confondre amb brutícia, fulles o una ombra.

A llacs i piscines de fons fosc, el taronja neó, el verd neó i el groc neó van ser els més visibles. En canvi, el rosa neó no va donar bons resultats al llac. El blanc era visible, però es confonia fàcilment amb el reflex de la llum a la superfície de l'aigua, per la qual cosa tampoc no es recomana.

 

piscinas fondo claropiscinas fondo oscuro

 

L'objectiu de l'estudi és ensenyar la gent a ser més visibles i també demostrar-los com pot ser de difícil veure a través de l'aigua. No és com mirar a través de l'aire

T'interessa: Els socorristes no som els cuidadors dels nens

Tenir en compte la visibilitat del color del banyador es molt necessari i evitar els blancs i blaus és una decisió assenyada.