Dos dies de dol oficial per la nena ofegada a la piscina de Vallparadís

nena ofegada vallparadisDos dies de dol oficial al municipi per la mort d’una nena a la piscina de Vallparadís de Terrassa. L’accident va passar mentre es banyava en aquest espai. Els fets van passar, dia 14 de juliol, cap a les sis de la tarda.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, després d’informar els i les portaveus dels Grups Municipals, ha decretat dos dies de dol oficial al municipi, a partir de les 12 hores del migdia d’avui, 16 de juliol, i fins a les 12 hores del migdia de dilluns, 18 de juliol de 2022, amb motiu de la mort d’una menor avui, a causa d’un ofegament, que va tenir lloc a la piscina de Vallparadís el passat dijous.

 

Gairebé una hora de practicar-li els massatges cardiovasculars

Els serveis d’emergències després de gairebé una hora de practicar-li els massatges cardiovasculars semblava que havien pogut estabilitzar la nena, la qual va ser traslladada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell amb ambulància. El seu estat era de “molt greu”. Les atencions rebudes no han estat suficients per salvar-li la vida.

 

L’incident va provocar que els usuaris de la piscina quedessin amb el cor compungit i que durant l’estona de la intervenció s’estigués pendent de la recuperació de la menor.