Quin és millor banyador per practicar natació ?

banador natacion mujer hombre nino ninaSens dubte, un dels esports amb més beneficis per a la salut és la natació. A més, es pot practicar a qualsevol edat. Escollir un bon banyador de natació és imprescindible per sentir-nos còmodes i àgils.

Millor banyador per a home

Nedador ocasional: Bòxer.
Nedador regular: Slip o Brief (ajuda a nedar amb més rapidesa).
Nedador freqüent: Jammer (s'ajusta millor al teu cos i aporta llibertat de moviment i comoditat).

Millor banyador per a dona

En el cas de les dones entren en joc altres aspectes per seleccionar el vestit de bany òptim. Per triar un vestit de bany que proporcioni comoditat, llibertat de moviment i eficiència hem de tenir en compte les característiques següents:

Els pits han d'estar subjectes. Per això, el banyador ha d'incloure un sostenidor interior o cinta ajustable.
El vestit de bany ha de ser d'una sola peça i de tirants.
La talla ha de ser ajustada, ja que a l'aigua se solen eixamplar. És important que s'ajusti bé al teu cos. Si no, es genera més fricció i no llisques correctament.

Millor banyador per a nens

Com ja hem dit, la natació és un esport que pot ser practicat per tota la família i totes les edats. És molt habitual que els més petits de la casa vagin a un curs de natació. I per això han de portar una equipació adequada.

També hem d'evitar l'ús de banyadors d'oci. Una cosa és anar a la platja oa la piscina de forma lúdica, i una altra anar a la piscina a millorar la seva tècnica de natació. Per aquest cas, es recomana utilitzar banyadors esportius, ja que aporten comoditat i eviten tenir sensació d'humitat. També és important que la talla s'ajusti bé al cos: millor una talla ajustada que una massa gran.