Les primeres ulleres de natació intel·ligents

ulleres natacio inteligents socorristes catalunyaForm és una companyia de tecnologia d'acondicionament físic adreçada al consumidor i és la creadora de les ulleres de natació intel·ligents que inclouen la nova funció d'entrenaments guiats per als nedadors.

Els entrenaments busquen ser emocionants i motivadors, es fan en temps real utilitzant la pantalla de realitat augmentada de les ulleres. Aquesta experiència innovadora permet comptar amb una biblioteca d'entrenaments en constant expansió.

Dan Eisenhardt, fundador i director executiu de Form, ha declarat que oferir entrenaments guiats a nedadors de tots els nivells és un gran pas en l'evolució de l'experiència de la natació. Milions de nedadors van a la piscina cada setmana a nedar sense un equip o un entrenament estructurat. Estem canviant això. No hi ha res igual al mercat i estem increïblement emocionats de fer que la natació sigui molt més emocionant i motivadora”.

Biblioteca d'entrenaments

La biblioteca de les ulleres intel·ligents compta amb centenars d'entrenaments que s'enfoquen en resistència, força, esprint, recuperació, tècnica i més concentració. Els entrenaments també inclouen tutorials previs a l'entrenament, recomanacions per als exercicis d'equip i anàlisis posteriors a l'entrenament. Els nous entrenaments es publiquen regularment i proporcionen una biblioteca dinàmica dissenyada per brindar a cada nedador la motivació, la guia, les habilitats i els consells que necessiten per millorar i sentir-se segur a l'aigua.

Lionel Sanders, triatleta professional i quatre vegades campió d'Ironman ha explicat que “una cosa és tenir un entrenador a la piscina, però tenir-ne un de guàrdia que et guiï a través dels entrenaments és el següent nivell”.