Notícies

El passat 2 de febrer es va iniciar el curs de socorrisme i salvament en instal·lacions aquàtiques impartit per Aquasos. Durant aquest primer més, una dotzena de joves han començat a formar-se per tal de ser capaços d'exercir de socorristes i poder dur a terme el rescat i primers auxilis de les persones accidentades. 

Aquest 2018 Aquasos organitza un nou curs de socorrisme i salvament en instal·lacions aquàtiques. El curs comporta un total de 370 hores, amb 80 hores de pràctiques incloses i és un curs de formació avalat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, vàlid per a tota la Unió Europea.

Aquest passat diumenge 22 d’octubre va tenir lloc la 39a Cursa Popular d’Igualada, que enguany estrenava recorregut i sortia des del Parc Central. En una iniciativa solidària de la ciutat, l’empresa igualadina Aquasos ha fet el donatiu de mig euro per participant, un total de 2.312,50€, a la Fundació Kalilu Jammeh, un projecte solidari d’ajuda a l’educació d’infants orfes de Gàmbia.

Aquest diumenge, Igualada ha tornat a viure una jornada en que l’esport ha estat el protagonista.

Durant els darrers dies ha finalitzat la 15ena temporada d'estiu amb els Serveis de Socorrisme Aquàtic d'AQUASOS realitzat en diferents piscines i espais lúdics de tot Catalunya, amb presència a les quatre províncies aquest estiu 2015.