Smart Swim Goggles

comprar ulleres natacio inteligentsFa alguns dies us parlàvem de les primeres ulleres de natació intel·ligents que incloïen funcions d'entrenaments guiats per a nedadors.

Tal com us dèiem llavors, els entrenaments busquen ser emocionants i motivadors i de fan en temps real utilitzant la pantalla de realitat augmentada de les ulleres. En aquest article t'expliquem algunes característiques d'aquestes ulleres i et deixem l'enllaç perquè les puguis comprar en línia ja que es troben disponibles a Amazon.

 Característiques principals de les Smart Swim Goggles

• PANTALLA INTEL·LIGENT: Integrada directament a la lent de les ulleres. Vegeu mètriques de natació i instruccions d'entrenament sense obstruir-ne la visió. Fins a 16 hores de temps de natació amb una càrrega, segons lús del producte i la configuració triada.

• MÈTRIQUES DE NEDAT PRECISES I EN TEMPS REAL: Com la distància, el temps i el ritme.

• CONTROLA LA TEVA FREQÜÈNCIA CARDÍACA: Amb els sensors de freqüència cardíaca Polar OH1 i OH1 + compatibles. Cal un sensor polar que es ven per separat.

• ENTRENAMENTS GUIATS A LES ULLERES: Exploreu centenars d'entrenaments a l'aplicació FORM Swim i després carregueu-lo a les vostres ulleres. Nedeu amb instruccions, mètriques i actualitzacions de progrés.

• MODE DE NATACIÓ EN AIGUA OBERTA: Connecteu-vos amb rellotges intel ligents Garmin i Apple Watch compatibles per desbloquejar la distància i el ritme del GPS en temps real, la freqüència cardíaca, el temporitzador i més.

Troba les Smart Swim Goggles a Amazon en aquest enllaç

comprar-ulleres-natacio-inteligents-2.jpgcomprar-ulleres-natacio-inteligents-6.jpgcomprar-ulleres-natacio-inteligents-5.jpg

Troba les Smart Swim Goggles a Amazon en aquest enllaç