Aquasos

socoristes tarregaBusquem Socorristes per a les piscines que gestionem a la zona de Tàrrega

Interessats/ades, enviar CV a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través del formulari

 

Anar al formulari

 

 

Coneix la figura del socorrista

El socorrista és el responsable de controlar els banyistes per evitar danys, fer complir les normes d'ús de les instal·lacions i atendre les necessitats dels usuaris

socorrista aquasosLa figura dels socorristes és vital i imprescindible a les platges i les piscines, perquè tant a l’estiu com a l'hivern, poden salvar milers de vides. No obstant això, el treball dels socorristes no és només supervisar el comportament dels banyistes de platges i piscines, sinó també fer complir la normativa de seguretat.

Quines són les funcions dels socorristes?

El socorrista és el responsable de controlar els banyistes per evitar danys, fer complir les normes d'ús de les instal·lacions i atendre les necessitats dels usuaris de la piscina.

Preparació física dels socorristes

La preparació física dels socorristes és fonamental per a la seguretat dels nedadors. Per qualificar-se com a socorrista, s'han de passar alguns exàmens físics... S'ha de treballar la resistència, la velocitat i l’agilitat i han d’estar formats durant tot l’any per mantenir-se sans.

A més de l’entrenament aeròbic i anaeròbic, un bon socorrista també ha de tenir totes les habilitats per nedar i bussejar.

És vital que el socorrista estigui sempre a punt per efectuar un rescat. Per tant, les tècniques de rescat s’han de practicar de tant en tant mitjançant simulacions.

busquem socorristes catalunya 2021

 

Interessats/ades, enviar CV a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través del formulari

 

ANAR AL FORMULARI PER A ENVIAR EL MEU CV


Vocació i responsabilitat, qualitats imprescindibles

Les qualitats psicològiques dels socorristes son tan importants com la seva forma física. La professió de socorrista és una professió "vocacional", ja que moltes vegades, els socorristes posen en risc la seva vida per salvar la d'una altre persona i exigeix molta responsabilitat

Els socorristes han d’estar exposats al sol i a les altes temperatures durant molt de temps i han d’estar sempre vigilants sobre el que pugui passar. De fet, de vegades la tasca del socorrista pot esdevenir monòtona i avorrida, perquè es basa en infinitat d’observacions, sense que afortunadament pasi res. Tanmateix, ja sigui a la platja o a la piscina, un cop els nedadors estan en perill, han de prendre una decisió en pocs segons, de manera que els socorristes han de tenir una alta tolerància a l’estrès.

La empatía i el do de gent, són altres qualitats bàsiques del socorrista, perquè ha de transmetre una sensació de seguretat a tots els nedadors i no hi ha millor manera que les bones habilitats socials i la empatía

 

feina socorrista lleidaBusquem Socorristes per a les piscines que gestionem a la provincia de LLEIDA.

Interessats/ades, enviar CV a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través del formulari

 

Anar al formulari

agua corazonL'aigua suposa entre un 50 i un 70% de la nostra massa corporal, i quan disminueix aquest percentatge, el funcionament dels òrgans pot trobar-se amb dificultats.

 

És el que passa si arribem a deshidratar-nos, una situació en la qual es pot deteriorar ràpidament la funció renal, portant fins i tot a l'aparició d'arrítmies.

 

Per això, especialment a l'estiu, quan perdem més líquid de l'habitual per la calor, hem d'estar alerta per avançar-nos a una possible falta d'hidratació. Les altes temperatures fan que suem més, el que significa pèrdua de líquid, i d'aquí la insistència dels especialistes en que parem atenció a les necessitats d'aigua del nostre cos sobretot en època estival. La clau està en beure un mínim d'aigua diària, fins i tot encara que no tinguem set, per cobrir la demanda d'hidratació de l'organisme assegurant-nos que els nostres òrgans funcionen com haurien, inclòs el cor.

 

 

Símptomes als que has d'estar alerta

A més de la set, hi ha altres signes que ens avisen que necessitem hidratar-nos. Especialment en ambients calorosos, la set pot acompanyar-se de:

• Marejos
• Cefalea
• Ensopiment
• Boca seca
• Rampes musculars
• Suor fred
• En situacions extremes, visió borrosa i fins i tot pèrdua de coneixement

Recomanacions

Atès que la nostra capacitat per a emmagatzemar aigua en l'organisme és molt limitada, necessitem consumir diàriament. No obstant això, les necessitats varien d'unes persones a unes altres i també depenen de les condicions ambientals i de l'activitat física desenvolupada. En qualsevol cas, si arribem a tenir set és que ja hem arribat tard perquè hem començat a deshidratar-nos.

Com a norma general es recomana que els nens d'entre 9 i 13 anys consumeixin uns 2,1 litres diaris i les nenes, 1,9. A partir d'aquesta edat, les dones haurien de consumir a l'mínim 2 litres diaris, una mica més si estan embarassades o en període de lactància, mentre que per als homes la quantitat aconsellada és de 2,5 litres.

A més, aquestes recomanacions poden servir d'ajuda:

• Evita en tant que sigui possible estar en espais oberts sense ombra en les hores centrals del dia
• No esperis a tenir set per beure aigua
• Consumeix aliments rics en aigua com fruites i hortalisses fresques
• Controla la ingesta d'alcohol

 

Font: Cardiosos

 

cardiocity final inUs volem recordar l'APP gratuïta Cardiocity 112 del nostre grup d'empreses Aquasos y Cardiosos, l'APP que et pot salvar la vida i amb la que podràs ajudar a salvar vides

Es tracta d’una aplicació per a dispositius smartphones amb tres funcions fonamentals que activen la cadena d’emergències i supervivència:

- En activar-la perquè hi ha una persona inconscient amb una possible aturada cardíaca, es farà, primer de tot, una trucada al telèfon d’emergències 112.

- Tot seguit s’avisarà a les persones formades en suport vital bàsic i utilització de DEA mitjançant un SMS gratuït sempre que es trobin, com a molt lluny, a un quilòmetre a la rodona d’aquesta emergència. Aquestes persones vindran a donar-te un cop de mà. Tota aquesta gent, voluntàriament, ha decidit formar part d’aquesta aplicació.

- L’APP també t’indicarà on estan posicionats els aparells DEA de cada ciutat, per tal d’anar-los a buscar si és necessari.

 

L’aplicació, que és de descarrega gratuïta, està disponible a les APP stores de les plataformes Android i Apple


Cardiocity 112 compta amb 2500 DEA geolocalitzats i més de 4500 experts


Diferents mitjans de comunicació i federacions esportives s'han fet ressò de la nostra APP

• Cardiocity 112 es una APP de interés sanitario (Europa Press)

• Cardiocity 112, la APP que te salva la vida en caso de parada cardiaca (Cadena Dial)

• L'APP Cardiocity 112, clau per salvar vides al futbol (Federació Catalana de Futbol)

• L’APP Cardiocity 112 de Cardiosos és reconeguda com a aplicació d’interès sanitari (La veu de l'Anoia)

• Crean una app que avisa a personas formadas en reanimación en caso de emergencia (La Vanguardia)

• Una aplicación localiza a expertos en desfibriladores a menos de un kilómetro en caso de emergencia (Antena 3 TV)

• Aparició al programa de TV3 Generació digital (Mira el video a partir del minut 19:43)

 

CARDIOCITY 112

Aplicació per a mòbils que interactua entre les persones que es troben davant d'una possible víctima d'una aturada cardíaca que necessita assistència mèdica i persones formades en SVB i DEA que puguin ajudar la víctima fins que arribin els serveis mèdics (SEM). Passos a seguir en cas d'emergència cardíaca:

  • Obrir l'aplicació, activar el GPS i trucar al 112.
  • Cardiocity 112 envia automàticament un SMS a totes les persones formades i donades d'alta com a experts en l'aplicació que es trobin en un radi d'1km.
  • Les persones formades es desplacen fins a la víctima. Al seu dispositiu poden veure el recorregut més curt i la localització dels DEA.
  • Les persones formades ajuden a la víctima fins que arriben els serveis mèdics.