Socorrisme

El servei de socorrisme aquàtic és la principal activitat d’AQUASOS, i a pesar d’obrir noves línies de negoci, seguim pensant que és la nostra activitat més important i valorada.

La empresa neix amb la responsabilitat de cobrir el servei de socorrisme en les piscines ja siguin de caràcter públic, com privat. Comptem amb una àmplia borsa de socorristes aquàtics, tots degudament formats a nivell teòric, pràctic, legal i tècnic en primers auxilis i salvament aquàtic per tal de garantir la seguretat de les persones presents a les instal·lacions on presentem els nostres serveis.

Així doncs, tots els nostres socorristes tenen els cursos reglats de ASI II de primers auxilis, socorrisme aquàtic i salvament, i de Suport Vital Bàsic i DEA. A més, per política de bones pràctiques de l’empresa, tots els nostres socorristes es reciclen cada dos anys com a màxim, assegurant així la seva preparació tant teòrica com física.

 

 

Des de l’any 2000, AQUASOS ha portat el socorrisme en més de 500 piscines oferint sempre un servei responsable i de qualitat i aportant al client l’assessorament necessari per un bon funcionament de la instal·lació. A AQUASOS us garantim que els nostres tècnics sempre tenen una actitud professional i un tracte apropiat i correcte amb els usuaris de les instal·lacions, a més a més d’una bona imatge. Fem un seguiment per confirmar que això és així i que la activitat que es desenvolupa es fa correctament.

 

Més informació de la nostra formació a:

http://aquasos.com/en/nou-curs-de-socorrisme-en-instal-lacions-aquatiques