Serveis preventius en esdeveniments

AQUASOS cobrim el serveis preventius de tot tipus d’events, bàsicament esportius. Estem especialitzats en realitzar els preventius en curses de curta i llarga distància ja siguin de running, Btt, ciclisme i fins i tot caminades populars.

També cobrim els preventius en estadis esportius i en diferents events no relacionats en l’esport.

 

Comptem amb un ampli equip de metges, infermers, assistents tècnics sanitaris i socorristes terrestres. Com a empresa formadora que som, tots els nostres tècnics tenen la formació reglada per l’IES de ASIII de primers auxilis, de socorrisme terrestre, socorrisme aquàtic i tècnics en DEA (Desfibril·ladors Externs Automàtics).

En quant a la nostre manera d’operar, sempre busquem la màxima proximitat amb la gent, per poder actuar amb la màxima celeritat en cas d’una emergència. És per això que prioritzem molt la ubicació de tot el nostre personal ja sigui en curses en l’exterior o en recintes confinats.

Tots els nostres tècnics van totalment equipats amb maletins de primers auxilis, oxigenoteràpies i DEA. Comptem també amb ambulàncies medicalitzades d’última generació.