Gestió integral d’instal·lacions aquàtiques

A Aquasos, portem la gestió i/o supervisió de les diferents instal·lacions aquàtiques, públiques o privades, oferint tots els serveis necessaris. Això significa que aportem tot el personal necessari per un correcte servei de socorrisme, control d’accessos, classes dirigides  i manteniment  de les instal·lacions. Tot aquest personal, prèviament, ha rebut una formació especifica del seu lloc de treball amb la màxima exigència.

Comptem amb una àmplia plantilla de socorristes, taquillers, monitors de cursets i aquagym i tècnics en manteniment.

Qualsevol acció dels nostres socorristes estarà precedida pels coneixements tècnics, la prevenció, el sentit comú i l’eficàcia. Degut a la bona preparació física d’aquests i els seus coneixements sobre salvament, estan capacitats per desenvolupar la seva activitat en qualsevol mitjà, tant en piscines com a platges.

Tot el nostre professorat de cursets de natació i aquagym són:

v  Tècnics de natació titulats.

v  Tècnics de fítness, d’activitats dirigides i aquàtiques, titulats per els organismes competents en cada àrea.

v  Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Els nostres tècnics en manteniment són especialistes amb el control i tractament de l’aigua així com en el manteniment de tota la maquinària, , tan a nivell d’oficina tècnica com de personal tècnic a peu de piscina. A més, comptem amb la col·laboració dels enginyers de la empresa Blautec, empresa amb qui treballem estretament amb diferents instal·lacions.

A més a més, els nostres tècnics son coneixedors de la legislació vigent, (decret 95/2000 del 22 de febrer, que el poden trobar a la següent pàgina web:
www.gencat.net/salut/depsan/units/sanitat/html/ca/ambiental/spis97.htm

així com el decret 165/2001 del 12 de juny del 2005 que modifica i amplia l’anterior decret
www.gencat.net/salut/depsan/units/sanitat/html/ca/ambiental/spis01.htm


Una altra de les característiques i responsabilitats de la nostra entitat, és la nostra imatge i actitud professional, la qual vigilem molt de prop, cuidant la uniformitat dels nostra personal i intentant que el tracte amb la gent sigui l’apropiat i correcte en tot moment.