AQUASOS liderarà un any més la temporada d'estiu

Un any mes Aquasos comença la temporada de gestió de piscines i casals d'estiu. Amb 15 anys d’experiència, engeguem un any més totes les activitats que componen el servei de les diferents piscines.

Aquasos compta amb diferents serveis:

  • Gestió integral d'instal·lacions esportives.(salvament, cursets de natació, control d'accés, manteniment d'aigües, jardinera, etc) (més informació)
  • Casals d'estiu (lleure i esportius)
  • Formació en emergències  (ASI II, DEA, Primers auxilis i Salvament i Socorrisme)


Salvament i socorrisme

- Els nostres professionals en salvament i socorrisme aquàtic, garanteixen la seguretat de les persones presents en piscines o platges.

- Us garantim que els nostres tècnics en salvament tenen una actitud professional i un tracte apropiat.

- Fem un seguiment constant a través dels nostres coordinadors, disponibles les 24 hores,  per confirmar que això és així i que l'activitat que es desenvolupa es fa correctament.

 (més informació)

 

Control d’accés

Oferim personal de control d'accés per a les vostres instal·lacions mitjançant la gestió dels abonaments i les entrades, així com el control diari de caixa.

També disposem d’un sistema informàtic de control  estadístic i d’aforament.


Cursets de Natació i Aquagym

Organitzem els cursets de natació d’estiu de la vostra piscina tant per nens com per adults.

Inclou la supervisió de la progressió dels cursetistes; i tot tipus de modelitats aquagym, aquaeròbic, gym dolça, pilates i iniciació al submarinisme, entre d’altres


Servei d’Inflables Terrestres i Aquàtics 

Disposem de diferents inflables per a poder realitzar un festa lúdica a la vostra instal·lació. També podem incloure el personal que vetlla per l’esdeveniment i comptem amb les assegurances pertinents.  Els nostres inflables poden ser tant d’aigua com de terra. (més informació)

 

Formació

Aquasos imparteix cursos de formació en primers auxilis, Suport Vital Bàsic + DEA i Socorrisme Aquàtic. També amb els corresponents reciclatges. Som centre acreditat per la Generalitat de Catalunya i pel Consell Català de Ressuscitació (CCR). (més informació)

 

Serveis preventius mèdics

Cobrim el serveis preventius de tot tipus d’events. Estem especialitzats en realitzar els preventius mèdics de curses, estadis esportius i concerts musicals. Comptem amb un ampli equip de professionals: metges, infermers, bombers, tècnics sanitaris i socorristes terrestres. (més informació)

 

Cardioprotecció

- El nostre primer objectiu és poder salvar a una víctima que hagi patit una  aturada cardíaca

- Protegir el teu espai, idea, esdeveniment o ciutat proporcionarà a l'usuari una tranquil·litat impagable.

- AQUASOS estudia individualitzadament i presenta un dossier personificat de l'acció que s'ha de realitzar en cada cas i ens adaptem a cada un dels espais a cardioprotegir.

(més informació)