Aquasos forma en DEA als metges del RCD Espanyol

30/04/2014

Els metges del primer equip i del futbol base, així com fisioterapeutes del RCD Espanyol, han participat a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque d'un curs sobre 'Ressuscitació Cardiopulmonar amb DEA (desfibril·lador extern automàtic)'.

Impartit per tècnics especialistes d'Aquasos, aquest curs, dirigit als professionals del club, permet atendre aquelles urgències mèdiques de possibles víctimes que necessiten una assistència especialitzada. A més d'unes sessions teòriques, els professionals mèdics de l'Espanyol, han hagut d'afrontar sessions pràctiques sobre com atendre una víctima que ha patit un col·lapse, com efectuar compressions toràciques, com utilitzar el desfibril·lador i com col·locar una víctima que està inconscient.

Cal recordar que tant l'estadi de Cornellà-El Prat, com la Ciutat Esportiva Dani Jarque, fa anys que compten amb desfibril·ladors portàtils, també instal·lats per Aquasos, i que han obtingut des del primer moment el reconeixement com 'espai cardio-protegit'.