Aquasos cobrirà el servei mèdic preventiu del RCD Espanyol

El conveni d’Aquasos Serveis Integrals S.L.  amb el R.C.D. Espanyol continua creixent; a partir del mes de gener, i més concretament coincidint amb la visita del Reial Madrid a l'Estadi Cornellà - el Prat, Aquasos es farà càrrec del servei mèdic preventiu durant els partits. L’equip especialitzat en aquests tipus d’esdeveniments el formaran; dos metges intensivistes, quatre infermers, dos bombers i catorze tècnics en suport vital bàsic i primers auxilis, més el responsable de tota aquesta operativa mèdica.

La persona escollida per encapçalar tot aquest dispositiu és l'Igualadí, Dr. Marc Bausili i Ribera, llicenciat en Medicina i Cirugía per la Universitat de Barcelona, especialista en Anestesiología i Reanimació per l'Hospital de Sant Pau, és també diplomat per la Societat European d'Anestesiologia en Anestesiología i Cures Intensives i instructor del Consell Català de Ressucitació i será el responsable mèdic a l'UCO (Unitat de Control de la Operativa de cada partit). A més a més disposaran de dues ambulàncies medicalitzades per a cada partit.

Tot aquest equip personal i material, juntament amb els dotze desfibril·ladors semi - utomàtics externs amb els que compte l’estadi, també instal·lats per Aquasos, garantiran una assistència mèdica immediata i de màxima qualitat, tant  als socis en particular com a la resta d'assistents en general.

El passat 30 d'agost de 2013 Aquasos i el RCD Espanyol van arribar a un acord per cardioprotegir les instal·lacions blanc-i-blaves durant els propers quatre anys. Actualment les instal·lacions mencionades disposen de dotze desfibril·ladors al camp i dos més a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, cadascun exposat en un tòtem perquè sigui ben visible i accessible a tothom.

 

 

Dr. Marc Bausili                                           Dr. Ivan Civiche

(responsable operativa mèdica)